Invester i en god overmadrass

Invester i en god overmadrass

Dersom du skal investere i ny seng bør du først vurdere om det er en mulighet å kun bytte overmadrassen. Å bytte ut overmadrassen er nemlig en fantastisk og rimelig mulighet for deg som ønsker å gi sengen et nytt liv og en ny kvalitet.

Ved å bytte ut overmadrassen kan sengen nemlig få et helt nytt liv. Overmadrassen er et billigere alternativ å bytte ut, fremfor å bytte ut hele sengen, rammemadrassen eller fjærmadrassen. Vær obs på at du velger riktig materiale og fasthet etter behov og vektklasse. Dette kan være en avgjørende faktor for din søvnkvalitet.

Modellen for deg

Her skal du få en liten guide til de forskjellige rammemadrassene slik at din søvnkvalitet kan optimaliseres.

Freshgel I Visco I Overmadrass

Her får du en 4 cm tykk overmadrass bestående av to forskjellige materialer for å gi deg optimal komfort. Denne modellen har samme funksjon som memory-skum madrassene og gir deg med ekstra ergonomiske behov en enestående avlastning om natten. I denne madrassen finner du små geleperler som har en avkjølende perfekt som bidrar til sirkulering, ventilasjon og et godt sovemiljø. For deg som synes memory-skum madrassen kan bli for varm, er dette det perfekte alternativet.

Mayan I Green I Overmadrass

Når du leser «green» har du helt rett i at dette er en miljøvennlig madrass. Så for deg som er både miljøbevisst og kvalitetsbevisst er dette et godt alternativ. Denne lateksmadrassen gir deg naturlig komfort på sitt beste. Den er laget av CO2-nøytral, organisk lateks og er faktisk den eneste madrassen som er Rainforest Alliance sertifisert.

Latex I Prestige I Overmadrass

Dette er overaskende nok en lateksmadrass. Her får du en tykk kjerne på 8 cm, med tykk kjørne og en uvanlig høy tetthet. Uansett hvilken vektklasse du befinner deg i holder denne madrassen på elastisitet og form. Overmadrassen gir deg en god støtte der det trengs, uten at den føles hard.