Velg den nyhetskilden som passer til livet ditt

Velg den nyhetskilden som passer til livet ditt

Det å få med seg hva som skjer på nyhetene er en prioritet for mange, og heldigvis finnes det mange forskjellige måter vi kan gjøre dette på. Før hadde vi ikke like mange valg som vi har i dag, og ofte var man avhengig av å enten se eller høre på nyhetene akkurat når det var live sending, mens vi i dag har muligheten til å se på, høre på og lese nyhetene akkurat når det passer oss. Her kommer noen forslag til hvordan du kan inkludere de forskjellige typene i hverdagen din.

Integrer det i rutinen din

La oss begynne med det mest opplagte! De aller fleste nordmenn leser nemlig avis i form av nettavis, og dette er helt klart veldig praktisk. Men det å lese papiravis gir også en deilig følelse, så det å kanskje bestille ekta avis i helga og lese nettavis når du sjekker e-mail om morgenen i uka kan være perfekt.

Fordyp deg mens du gjør andre ting

Hør på nyhetspodkaster mens du vasker opp, vasker klær, går en tur eller rydder. Det å snike inn litt kunnskap i form av nyheter mens man gjør andre ting man likevel må gjøre, gir alltid en deilig følelse av å ha fått mer ut av tiden sin og kan absolutt anbefales.

Avslutt dagen på riktig måte

Det å se på nyhetene på TV om kvelden har blitt en integrert del av kulturen vår, og det kan være noe deilig over å se på nyhetene på denne måten. Kanskje best å velge sendinga kl.19 og ikke kl.21 hvis du ikke vil ha nyheter som det siste du ser før du legger deg, men så absolutt en kveldsaktivitet som kan hjelpe deg med å runde av dagen på en bra måte.