Den perfekte julegaven til en som har alt

Den perfekte julegaven til en som har alt

Det er ikke så lett å finne den perfekte julegaven. Om vedkommende du skal gi gave til er en person som har alt fra før av er det heller ikke så lett å vite hva man skal gi. Vi har derfor laget en liten oversikt over noen flotte gaver du kan gi til en du er glad i, men som du synes det er vanskelig å kjøpe gave til.

Vi har funnet frem gaver som passer perfekt til venninner, kjærester og foreldre slik at du kan finne en gave som passer perfekt til den du skal gi gave til. Selv om det ikke et gitt at du kommer til å finne akkurat den gaven du lette etter, så kanskje du kan finne litt inspirasjon til noe lignende.

Hvilken gave liker du best?

  • Til kjæresten: det er ikke alltid så lett å finne julegaver, men vi har funnet frem noen flotte opplevelser dere kan gjøre sammen. Gi bort et luksusopphold hos Eagle Nest Eco Lodge der dere bor høyt oppe og kan nyte utsikten over tre nasjonalparker fra en lekker badestamp. Prisklassen under kan også tilby et deilig opphold i en tretopphytte hos Trekonå. Perfekt for et kjærestepar som har vært sammen lenge, eller et som nettopp har blitt sammen.
  • Til venninne eller kompis: Alpakkavandring på Smedsrud gård! Dette er en helt super og morsom gave som passer perfekt til en kompis eller en venninne. Dere har også muligheten til å legge til overnatting dersom dere vil gjøre det til en utflukt.
  • Til foreldre: Moskussafari på Rondane Høyfjellshotell er en super gave dersom dere er flere søsken som kan spleise sammen. Om du skal gi noe alene så kan for eksempel et øl- og matkurs hos Øl akademiet være en helt super gave.